container-top
Jako Landbouw Jako Landbouw Jako Landbouw Jako Landbouw Jako Landbouw Jako Landbouw

Agro Techniek Holland 2012 - Veel positieve reacties!

5 - 6 - 7 - 8 september 2012 waren de dagen van AgroTechniek Holland 2012. 

Jako Landbouwmachines was erbij op een stand van 240m2. Niet concreet nieuwe machines maar met nog nier eerder vertoonde machines!

De schuifas tank, 3-assige transporttank voorzien van ons nieuwe hydraulisch geveerde onderstel  en de landrol met geremde as waren wel de aandachttrekkers deze dagen. Uiteraard ging er ook veel aandacht uit naar onze kipwagens en de andere producten die we ook presenteerde op onze stand.

Dat ziet er goed uit! Maken jullie dat ook? Kunt u ons iets meer vertellen over deze machine? Dat hadden we niet verwacht! Het zijn een aantal veel voorkomende reacties die wij te horen kregen als het over onze producten ging. Vooral de schuifas tank trok veel aandacht, gezien hij prominent vooraan stond. Gelukkig zijn heel veel mensen weer blij verrast en hebben we de kansen benut om u als (eind)gebruiker bij te praten over de nieuwe ontwikkelingen en trends binnen ons bedrijf en producten.

Voor een indruk van de beurs kunt u kijken op: www.agrotechniekholland.nl

Bent u niet in gelegenheid geweest om ons op AgroTechniek Holland te bezoeken en wilt u toch graag informatie over onze producten en vernieuwingen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op want ook nu staan we u graag te woord!

Bedankt voor uw bezoek!

Met sportieve groet,

Het Jako Team!

container-bottom