container-top
Jako Landbouw Jako Landbouw Jako Landbouw Jako Landbouw Jako Landbouw Jako Landbouw

Jako Sleufkouter en Zodebemester

De laatste tijd is er weer veel te doen over hoe het nou zit en welke bemester mag nou wel of niet op welke ondergrond?

De overheid heeft veel onduidelijkheid gezaaid door verschillende berichten naar buiten te brengen over het veranderen van regels.

Dan komen we gelijk bij onze Sleufkouterbemester. Daar scheppen wij graag wat duidelijkheid over.

Onze Sleufkouterbemester is een injecteur die u ook als opjecteur kunt gebruiken!

Door de constructie van het hoofdframe en de bevestiging van onze elementen heeft u een bemester die u via de loopwielen over het land kan laten lopen, en zonder deze loopwielen kunt u onze sleufkouterbemester laten injecteren.

Via deze link van het Dienst Regelingen Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Inovatie wordt precies beschreven wat er bedoeld wordt met op de grond of in de grond bemesten.

Door de constructie en uitvoering van onze Sleufkouterbemester kunnen wij aan beide eisen voldoen en koopt u voor nu en straks een bemester waar u mee vooruit kan!

Uiteraard is onze Zodebemester ook een goede keus! Als u enkel op ondergrond uitrijdt waar injecteren verplicht is, dan kunt u met de Jako Zodebemester capaciteit draaien.Door de bolling van onze schijf zorgen wij ervoor dat u de mest dicht bij de wortel van het gras achterlaat zodat het snel weer opgenomen kan worden. De Nylon lagers in onze elementen zorgen voor een langdurig en gebruiksvriendelijke gebruikers periode.

Voor meer informatie over regelgeving voor Dierlijke mest kunt op op deze link klikken:  Hoe zit het nou met de dierlijke mest?

Heeft u verdere vragen? Of wilt u meer informatie over de Jako Sleufkouterbemester of de Jako Zodebemester?

Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

container-bottom